An inspiring event took place on April 29th 2011, as the Radhadesh community witnessed five college students receive initiated from Kadamba Kanana Swami. He spoke of the importance of the vows and performed the fire sacrifice. Eight other devotees joined the students, including one seventy-year-old Dutchman, who became Jagannath Dasa. The students’ spiritual names are listed here:

Bisvajit Chandra Dasa became Vrndavan Dasa.
Gabi became Gayatri Devi Dasi.
Kumari Dasi became Kumari Kunti Devi Dasi.
Nimai Chaitanya Dasa became Visvambar Chaitanya Dasa.
Sukumari took second initiation.

5 Comments

 1. Dear Ekaya,
  If you read the title of this video it says :

  “2011-04-30 Initiation of College students by Kadamba Kanana Swami”
  This video was originally published on the Bhaktivedanta website and specifically edited to show the students that received initiation. So you ask them to post the whole video as there most likely was no ill intent whatsoever.

 2. ekaya das on

  Alle eer aan Srila Prabhupada
  Prabhu’s
  Ik heb juist het filmpje gezien van de initiaties op RD. Wat mij opvalt is dat Jaghanath Das er niet op staat is er een bepaalde reden voor? Misschien is hij voor jullie niet bekend maar voor ons wel en heel serieus in zijn Krishna-bewustzijn uiteraard zal ik de eerstvolgende keer als Maharadja komt er eens over praten want dit kan niet of er moet een gegronde reden voor zijn
  Mijn nederige eerbetuigingen
  Jullie eeuwige dienaar
  Ekaya Das

 3. Ragalekha on

  The other initiates were:
  Ter Kadamba Das
  Lokabandhu Das
  Jananivas Das
  Sanatani Devi Dasi
  Seva Kunj Devi Dasi
  Jai Nitai Dasa (2nd initiation)

  • [update] I have corrected the comment (uddhava)

   Small correction…it’s Sanatani Devi Dasi – you’r missing a letter >:-)